tag:blogger.com,1999:blog-1968745195023337165.post7413507891534418988..comments2010-11-16T19:11:18.923+02:00Comments on Türkkod: Avakado Nasıl Yenir?Gökalphttp://www.blogger.com/profile/01984340626124605195noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1968745195023337165.post-42471237500476200822009-05-06T16:44:00.000+03:002009-05-06T16:44:00.000+03:00AVAKADO YUMUŞAYANA KADAR BEKLEYİN YUMUŞAYAN AVAKAD...AVAKADO YUMUŞAYANA KADAR BEKLEYİN YUMUŞAYAN AVAKADOYU İKİYE BÖLÜP ÇEKİRDEĞİNİ ÇIKARDIKTAN SONRA BİR KAŞIK YARDIMIYLA İÇİNİN ETLİ KISMINI BİR TABAĞA ÇIKARI EZİN İÇİNE BİR MİKTAR DOMETES VE BİBER SALÇASI İLAVE EDİN, BİRAZ KİMYON,KARABİBER V.S. BAHARAT EKLEYİN BİRAZ SIVI YAĞ VE TUZ EKELEYİN, BİRAZDA CEVİZ EZEREK EKLEYİN, ÇOK AZ LİMON EKLEYİN YADA YOĞURT EKLEYEBİLİRSİNİZ, MUHTEŞEM BİR LEZZET YASARKURUhttps://www.blogger.com/profile/03118308926107948434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1968745195023337165.post-41707375362672640592009-01-01T14:30:00.000+02:002009-01-01T14:30:00.000+02:00ben bu yorumu okumadan 5 dakika önce yedim .kulağı...ben bu yorumu okumadan 5 dakika önce yedim .kulağımda kalan bilgilere dayanarak,dikey olarak böldüğüm meyvenin ortasındaki çekirdeği çıkardım önce.sonra içinde açık renkli görünüe kısmı bıçakla kazıdım küçük rende parçaları haline getirdim.bol limon bol tuz...buna rağmen ekşi tadın altından hala avakadonun acılığını hissediyordum.inatla ilk yarısını yedikten sonra netten bilgi almam gerektiğini bananemodahttps://www.blogger.com/profile/18387346942796205236noreply@blogger.com